אברהם דוד משיק אלבום בכורה חדש: "יהלום"

אברהם דוד - יהלום

נפל דבר בעולם המוזיקה החסידית: אברהם דוד, הכישרון האירופאי החדש, משיק היום בישראל ובארה"ב את אלבום הבכורה Diamond(יהלום).

אברהם דוד בן 29 נשוי ואב לשניים, מתגורר בעיר שטרסבורג, עוסק במוזיקה מאז היה צעיר, ומופיע באירופה ובארה"ב בשמחות ואירועים. מגוריו במרכז היבשת מאפשרים לו להופיע בכל אירופה ולנוע על הצירים המרכזיים של הקהילות היהודיות והחרדיות ביבשת, גרמניה – ספרד – איטליה – שווייץ וכמובן בצרפת.

לקראת אלבום הבכורה, הופצו שני סינגלים משמעותיים: שמעו לי שהפך ללהיט היסטורי, המנוגן ללא הפסקה בכל תחנות הרדיו הדתיות בישראל וגם בתחנות אירופאיות ואמריקאיות, ויגדל, סינגל פיוטי עכשווי בארומה אתנית. עד כה זוכים השירים לעניין רב במדיה, וממצבים את אברהם דוד ככוכב עולה במוזיקה החסידית. גם העובדה שהוא הקיף עצמו באנשי המקצוע הטובים ביותר בעולם המוזיקה החסידית הופכים את האלבום החדש למעניין, ומרתק.

את האלבום Diamond(יהלום) הפיק איש המוזיקה והגרפיקה לויק טובול, על הלחנים חתומי טובי המוזיקאים כמו משה לאופר איצי וולדנר ואברהם דוד עצמו, את רוב העיבודים באלבום כתב משה לאופר והשאר יוני אליאב, שי ברק ואודי דמארי. בין השותפים לאלבום אפשר למצוא גם את קן ברג'ס המוכשר ומרים ישראלי ("יש תקווה") שתרמו מילים לאלבום.

שיר הנושא של האלבום, יהלום – Diamond, מופיע באלבום בשתי גרסאות: עברית ואנגלית.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא של האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←