אבישי רוזן מציג: קליפ אינסטגרם הראשון בישראל

אבישי רוזן

הזמר והיוצר אבישי רוזן משיק וידאו קליפ חדש ללהיטו "הייתי בורח". רוזן חבר אל חברת "teenk", החיבור בין הצדדים, הוליד תסריט בעל קונספט ייחודי וחדשני, עליו עמלו מיטב המוחות בתעשיית הקליפים, כשהקונספט, מבוסס על חשבון האינסטגרם של רוזן, כשהתמונות שבו מתכתבות עם הטקסט של השיר.

"הייתי בורח" – הסינגל השני, מתוך האלבום בו חזר רוזן לשתף פעולה עם המעבד והמפיק המוסיקלי אבי טל. כבעבר, גם הפעם השת"פ ניפק להיט קצבי אנרגטי וסוחף.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מקהלת הילדים NYBC בסינגל מקפיץ – "Take Off The Mask"

עם כניסתו של חודש אדר וההכנות לחג הפורים בשיאן, מקהלת הילדים המצליחה מניו יורק, ה-New York Boys Choir, משחררת סינגל חדש ואנרגטי בשם "Take Off The Mask" (הסירו את המסכה).

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבירם שוקרון מציע לכם: "מיליון דרכים"

"מיליון דרכים" הוא הסינגל השלישי מתוך האלבום, בו ממחיש שוקרון משאלה המשותפת לכולנו – למצוא את הדרך אל הקב"ה, בבחינת "דרשנוך, הימצא לנו".

להאזנה ←