נתי שיש ואבירם שוקרון מארחים את אברימי רוט

אברימי רוט

עם תחילתו של חודש אלול – חודש הרחמים והסליחות אנו שמחים להציג בפניכם את השיר 'שווים', השיר הנפלא שכתב והלחין המוזיקאי והיוצר עילי בוטנר. אלו ימים של חשבון נפש והתרוממות רוח. מכל עבר מתחילים לשמוע את פיוטי הסליחות ואווירת הקדושה מורגשת היטב.

מה נבקש השנה בתפילות? מה נאחל לעצמנו ולסובבים אותנו?

"את השיר שווים הקלטנו מתוך מחשבה אמיתית שעוצמתן של תפילותינו נשענת במידה רבה על המאחד והמשותף לכולנו", מספרים נתי שיש ואבירם שוקרון. "עם ישראל הוא פסיפס עשיר וססגוני של דעות, מחשבות ואמונות, אבל בסופו של דבר כולנו אחים, כולנו שווים. אם נזכור תמיד את הדבר החשוב הזה, ונשמור על המחויבות והערבות ההדדית בבחינת 'כאיש אחד בלב אחד', אין ספק שתפילותינו לשנה טובה ומוצלחת לכולנו, יעלו מעלה ויבקיעו שערי שמיים".

"החלטנו לשלב בשיר את הנעימה היהודית 'אלי אתה ואודך', מתוך מחשבה שאם השיר עצמו יוכל להשפיע ולשנות בעניינים של בין אדם לחברו, אזי 'אלי אתה ואודך – הודו לה' כי טוב', יוכל להיות החוט המקשר גם בעניינים של בין אדם למקום" מוסיף אברימי רוט.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←