איציק אורלב בבלדה מרגשת סוחפת: ברכת המלאכים

איציק אורלב - ברכת המלאכים

כבר שש שנים שאיציק אורלב מלווה זוגות למעמד החופה והקידושין. אחרי אינספור כלות שצעדו לחופתן עם השירים "מקודשת" ו- "בואי בשלום", וחתנים שנכנסו לחופה עם "ברכת הכהנים", אורלב מוציא בימים אלו סינגל ייחודי ומקורי – "ברכת המלאכים".

השיר החדש מוקדש כולו לחתן המלווה על ידי שיירת מלאכי שמיים, לרקע הניגון המרגש והמילים המקודשות מן המקורות, הנוסכות עוצמות של טוהר במעמד של פעם בחיים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←