ילד הפלא ארי רייך בסינגל בכורה – "יהיו לרצון"

ארי רייך - יהיו לרצון

ילד הפלא ארי רייך מפציע בסינגל בכורה ראשון. שמו של ארי הולך לפניו והוא זכה להופיע לצדם של גדולי האמנים בשלל הפקות יוקרה ובדינרים למוסדות וארגונים. כעת, מגיש לנו עתה מפיקם של ילדי הפלא, משה כהן, שיר ראשון, שקט ומרגש, אותו הפיק עבור רייך.

כמיטב המסורת של ר' משה כהן, המפיק ברוך הכישרונות, מאומה לא נחסך בכדי להגיש מוצר מרשים המופק ברמה הגבוהה ביותר בז'אנר. אל המלאכה נקרא ראשונה המלחין והיוצר מוטי אילוביץ מארה"ב שחיבר את הלחן המרגש, אליו חבר המעבד יהושע פריד, שעיבד ותזמר את הלחן באמצעות שורת נגני האולפנים המובילה בישראל. הצבע הייחודי של המקהלה מלמד על בחירה דקדקנית של חברי המקהלה שהצטרפו למקהלת 'מלכות'.

ר' משה כהן המשמש גם כמאמנו המקצועי ומדריכו המוסיקלי של ארי רייך, עמל על מלאכת הפקת השירה של ארי תוך שימת דגש על כל פרט בכדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר שניתן. "מילות השיר לקוחות מתפילת שמונה עשרה" אומר ר' משה כהן, "כל אחד יכול למצוא אליהן חיבור נפשי עמוק ומלא רגש. לסינגל נלווה גם קליפ מושקע ומיוחד שמעצים את החוויה ונותן לשיר גוון נוסף".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←