לזמר ניגון: עמירן דביר משיק את הרמיקס הרשמי

עמירן דביר - לזמר ניגון - רימיקס

בימים אלו משיקים צמד התקליטנים ניר&משה בשיתוף השדרן וה-DJ הנודע יורם יצחק ואזאנא את האלבום 'Mix of Twenty Six' עם גרסאות רמיקס מקפיצות למיטב הלהיטים העכשווים של כוכבי הזמר הים תיכוני: שלומי שבת, אייל גולן, משה פרץ, סאבלימינל, וגדולי הזמר היהודי: ליפא שמעלצר, חיים ישראל, בני וגד אלבז, מנדי ג'רופי, מועצת השירה היהודית ועוד.

לקראת ראש השנה והנהירה ההמונית לציון רבי נחמן מברסלב באומן, מגישים המפיקים סנונית ראשונה מתוך הפרויקט המדובר. "לזמר ניגון" להיט החתונות מבית עמירן דביר, שאף הלחין את השיר למילים של רבי נחמן, בגרסת רמיקס שלא תשאיר אתכם אדישים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי היל בסינגל חדש לחודש אלול: שערי דמעות

בימים הנעלים של חודש אלול, משחרר ארי היל שיר חדש ומרגש – "שערי דמעות". את המילים והלחן כתב אלי קליין, שגם עומד יחד עם איצי ברי מאחורי ההפקה והעיבוד המוזיקלי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

איתן כהן בבלדה מרגשת לחודש אלול: "רוץ לאבא"

הזמר איתן כהן משיק את הסינגל השמיני שלו, בלדה מרגשת לכבוד חודש אלול – "רוץ לאבא". על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקדו האחים יאיר ואייל שריקי המוכשרים.

להאזנה ←