יואלי קליין מקפיץ: ראש השנה שלי עולה על הכל

יואלי קליין - ראש השנה שלי

לקראת ראש השנה המתקרב ובא והנסיעה לאומן אליה צפויים להגיע כמידי שנה עשרות אלפי בני אדם נכנס לאולפן הזמר החסידי הנודע, יואלי קליין, יחד עם המלחין, שייע גרוס, ויחד יצרו שיר חדש עם מילותיו של רבי נחמן מברסלב בנושא ראש השנה באומן.

"הראש השנה שלי עולה על הכל, מי שמאמין בהשם יתברך צריך לבא. לא מבעי אתם כולכם תלויים בראש השנה שלי, אלא כל העולם כולו תלוי בזה".

אחרי שריגשו יחד בשנה האחרונה מאות אלפי בני אדם מאמינים קליין וגרוס כי גם הפעם יחדור השיר ללבבות וירגש רבים. על ההפקה הופקד שייע גרוס עצמו ואילו על העיבוד המוזיקלי והמקהלה אחראי המעבד המוכשר, יענקי כהן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←