יוסף חיים שוואקי באלבום שלישי: הכל לטובה

יוסף חיים שוואקי - הכל לטובה

כשלוש שנים מצאת אלבומו השני, יוסף חיים שוואקי ממשיך את דרכו המוסיקלית עם מיתוג וניהול חדש וכעת משיק את אלבומו השלישי "הכל לטובה" בו הוא מפגין יכולת ביצוע ווקאלית חדשה ומפתיעה. בשילוב הפקה מוסיקלית מרשימה, איכותית ומושקעת – טובי המוזיקאים נוטלים חלק באלבום החדש: יואלי דיקמן, הלל פלאי ,משה לאופר, נח פלאי ועוד.. השירים בסגנונות שונים, בעלי קו מוסיקלי מגוון: החל מהז'אנר החסידי הקלאסי ועד יצירות חדשות ועדכניות.

הסינגל הראשון שחימם איתו את החורף – "הכל לטובה" הכה גלים בעולם המוסיקה היהודית ונתפס כלהיט ענק, סוחף ומקפיץ ומושמע כל העת בכל תחנות הרדיו מאז ועד היום, לפני כחודשיים הושק סינגל נוסף בשם "חתן וכלה" שהפך גם הוא ללהיט חתונות המבוקש ביותר ברחבות הריקודים.

הזמר יוסף חיים שוואקי מגדולי הזמר במגזר החרדי הינו בעל אישיות כובשת המתאפיין בקולו הנעים והמרגש לצד יכולות מוזיקליות מרשימות, מופיע ברחבי הארץ והעולם תוך חיבור אנרגטי עם הקהל בהופעות ואירועים, לצד חופות, חתונות וכו' בקהלים ומגזרים שונים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'בנים אתם' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יוסי גרין וברוך לוין בדואט: "אל תירא מפחד פתאום"

בימים אלו של מלחמה עם איראן ופחד מפני הבאות, המלחין הנודע יוסי גרין והזמר והיוצר ברוך לוין, חברו יחד לדואט מיוחד ומרגש על הפסוקים שנאמרים לאחר תפילת 'עלינו לשבח' – "אל תירא".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלי פרידמן בסינגל חדש: "בעל מלחמות"

היוצר והמלחין אלי פרידמן בסינגל חדש בהשפעת המלחמה – "בעל מלחמות" שבא לראות ולהכיר בניסים הגדולים שאופפים אותנו בכל רגע, כי הרי בסופו של דבר ה' הוא בעל המלחמות.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של יוני זי: We Will Dance Again

יוני Z (יוני זיגלבוים) משחרר הערב שיר החדש "We Will Dance Again" – יצירה אישית ומרגשת שנכתבה על רקע אירועי ה-7 באוקטובר ומסעו האישי של האמן.

להאזנה ←