מאיר גפני חוזר לקראת אלבום חדש: האבות הקדושים

מאיר גפני - האבות הקדושים

לפני ארבע שנים בדיוק שיגר הזמר מאיר גפני את הלהיט "מידת הרחמים" שזכה להצלחה עולמית, וקליפ מושקע עם מאות אלפי צפיות שעורר התרגשות בכל רחבי העולם היהודי, והפך לנכס צאן ברזל של המוסיקה החסידית.

בימים אלו עובד גפני על אלבום מושקע ואיכותי מתוכו יוצאת היום סנונית ראשונה. השיר "האבות הקדושים" מתפילת הימים הנוראים בלחנו של המלחין והמעבד, אלי קליין, על מלאכת העיבוד הופקדו הצמד המוכשר במיוחד, איצי ברי & אלי קליין, שיצרו גרסה ״קומזיצית״ סוחפת ונוגעת, במיוחד ברוח הימים הנוראים הממשמשים ובאים.

״תוך כדי עבודתי על אלבום שיראה אור בעז״ה, שמעתי מאות לחנים״ אומר גפני, ״אבל כששמעתי לראשונה את השיר ״האבות הקדושים״ התוכן נגע בי והמנגינה העצימה את החיבור לפירוש המילות. כמו בסינגל האחרון שלי ״מידת הרחמים״- אני מרגיש זכות גדולה וסייעתא דשמיא שיצירת המופת הזו נפלה בחלקי״ הוא מסכם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←