אברכה – האלבום הרביעי והחדש של ישראל ורדיגר

ישראל ורדיגר - אברכה

מאחוריו שלושה אלבומים, שניפקו להיטים שאף הפכו לנכסי צאן-ברזל כדוגמת "דוד המלך", "בית נאמן", "זרעא" ו"מתיקות התורה", ישראל ורדיגר התמקם בשורה הראשונה של האמנים ובעלי המנגנים בתעשיית המוסיקה החסידית העולמית.

כעת, אחרי עבודה מאומצת של קרוב לשנתיים רואה-אור אלבומו החדש של ורדיגר "אברכה". אלבום משובח מוקפד ומרענן בו נוטלים חלק טובי השמות בתחום, פינקי וובער, מוטי אילוביץ, מאיר אדלר, יענקי דסקל, יעקב יוסף בוקסבאום, גרשי מושקוביץ, יוסי טיברג, והמעבד והמפיק המוסיקלי יהושע פריד שהיו חלק אינטגרלי בתוצאה המוגשת בפני המאזינים.

הפצה בישראל: שנקיס.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי וייס בסינגל חדש: "הכל לטובה"

הסינגל "הכל לטובה" מצטרף לרשימה ארוכה של יצירותיו של וייס, ביניהן "מחשבות טובות", "קטנות שבקטנות" ו"הנה זה בא", וממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו, המשלב פשטות חסידית עם אנרגיה עכשווית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←