ושמחת בחגך – שמחת בית השואבה בחברון תשע"ו

אם אתם מעוניינים לקיים בצורה הטובה ביותר את מצוות "ושמחת בחגך", המיוחדת לחג הסוכות, כנראה שלא תוכלו לוותר על פסטיבל שמחת בית השואבה שיערך גם השנה כמיטב המסורת במערת המכפלה בחברון. הפסטיבל, שיתקיים ביום רביעי, י"ז בתשרי (ב' חוה"מ), מקבץ סביבו מדי שנה את טובי האמנים והשנה בין השמות המבוקשים יהיה ניתן לרקוד השנה לצלילי הזמר החסידי הבינלאומי ליפא שמלצער שמגיע הישר מארצות הברית, ישי לפידות ומועצת השירה היהודית, ישי ריבו, יובל טייב, עידו פורטל, חזקי סופר, רולי דיקמן ומקהלת הילדים 'הקינדרלך'. את המופע ינחה קובי סלע.

מערת המכפלה תהיה פתוחה כולה ליהודים, כדי שכולם, ללא יוצא מן הכלל, יוכלו לפקוד את קברי האבות ולהתפלל את תפילות חול המועד באולם יצחק שהוא פתחו של גן עדן. הישוב היהודי בחברון גם מזמין אתכם לסיורים ללא עלות במהלך הפסטיבל, המחברים אותנו למקומות הקדושים כל כך לעם שלנו. בין המקומות שייפתחו לסיור במהלך הפסטיבל יהיו הקסבא, קבר עתניאל בן קנז ועוד המון אתרים חשובים בעיר האבות. אז בואו ליהנות יחד עם כל עם ישראל מיום מיוחד במינו בעיר הקודש חברון, המלא מהבוקר ועד הערב בפעילויות לכל המשפחה, סיורים מעניינים והופעות מרתקות ללא עלות!

חברון - סוכות תשע"ו

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←