אלי גרסטנר והישיבה בויס מגיעים לארץ • כל הפרטים

סוף כל סוף, לאחר שנים ארוכות של ציפייה דרוכה, אלי גרסטנר ומקהלת ה'ישיבה בויס' יחד עם הסולן הבלתי נשכח יעקב מרדכי גרסטנר- עושים את דרכם לארץ הקודש למסע הופעות בקיץ הבעל"ט. תזמורת 'ישיש' תגיע גם היא בהרכב מלא בטיסה מיוחדת לסבב הופעות זה.

לא פחות מ-3 הופעות, הם יקיימו לקהל הרחב ואשר יתקיימו בקיבוץ צרעה (ליד בית שמש) בשעה 19:30. רשמו לפניכם: יום ראשון כ"א אב, יום חמישי כ"ה אב ויום ראשון כ"ח אב. מחירי הכרטיסים מתחילים מ-75 ₪, וזה כמובן לא כולל עלויות של הסעה ספיישל למקום.

פרטים, כרטיסים ושאר ירקות, בטל. 052-6163648.

הישיבה בויס - ישראל

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←