יואלי גרינפלד משחרר מהאלבום החדש "רחמנא ליבא בעי"

יואלי גרינפלד - רחמנא ליבא בעי

שני אלבומיו המוצלחים של יואלי גרינפלד (״המברך יתברך״, ״תזכנו״), הפכו אותו לאחד הזמרים האהובים בעולם המוזיקה החסידית. גם בשנה שעברה הוא נחל הצלחה נוספת כשיצא אלבום הלהיטים שלו "פעימות" (BEATS), שניפק גרסאות כיסוי לשירים מוכרים.

עכשיו, הוא חוזר עם אלבום מקורי שלישי – הנושא את השם הקצר: "זה", שייצא אי"ה בעוד כשבועיים לחנויות. האלבום החדש יכלול 11 שירים חדשים שהולחנו ועובדו בסטנדרטים גבוהים במיוחד, בהפקתו של נפתלי שניצלער ובהשתתפות מיטב המלחינים במוזיקה היהודית בהם יוסי גרין, איצי וולדנר, שלמה יהודה רכניץ, מוטי אילוביץ', פינקי וובר, דודי קאליש, נפתלי שניצלר והמוזיקאי מאיר אדלר.

בינתיים, משחרר גרינפלד את הלהיט הראשון מהאלבום – "רחמנא ליבא בעי", להיט אלקטרוני מרגש וסוחף שכבר בהאזנה ראשונה ניתן לזהות שמדובר בלהיט מלהיב במיוחד. את השיר הלחין המוזיקאי מאיר אדלר, על העיבוד אחראי נפתלי שניצלער כשעל המקהלה הופקד משה קרויס.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←