עלינו לשבח – פנינה חדשה של ר' משולם גרינברגר

משולם גרינברגר - עלינו לשבח

לאחר שאלבומו הראשון של ר׳ משולם גרינברגר 'בתפארתו' זכה להצלחה גדולה ולביקוש אדיר בקרב הקהל החסידי ולאחר עבודה של שנתיים הוא בדרך לאלבום חדש ומבקש להביא שינוי באוירה.

האלבום החדש, ממנו משחרר ר' משולם גרינברגר סינגל ראשון, אמור לצאת לקהל הרחב בעוד מספר חודשים נעשה בהפקתו המוזיקלית של המעבד המוכשר, יהודה גלילי.

השיר 'עלינו לשבח' הוא פנינה חדשה של ר' משולם גרינברגר שמזכירה שוב מדוע הוא נחשב לאחד מגדולי המלחינים החסידיים.

ר' משולם גרינברגר: "שמתי לב שכל הלהיטים האחרונים שהתפרסמו היו שירי בכייה, בקשה, תחינה, אני מבין את הרצון של האנשים להתרגש ולבכות, אבל החלטתי שצריך לשנות כיוון. די לבכות. הגיע הזמן לשמוח ולהודות לקב״ה על כל הטוב. ׳עלינו לשבח׳ זו תמצית השמחה והשאיפה שבתוך הרגש".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לרגל הכנסת ספר תורה: מנדי וייס "הושיעה נא"

לקראת מעמד הכנסת ספר התורה להיכל ישיבת "נתיבות חיים" בבית שמש שעומדת גם היא בראשותו של ראש הישיבה, עובד השיר והופץ לציבור כאשר השמעת הבכורה התבצעה במעמד עצמו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מתי שריקי ממתין לחטופים שישובו הביתה – "מקום"

שריקי, הנמצא בישורת האחרונה לקראת אלבומו השלישי, משחרר סינגל חדש ומרגש בשם "מקום". השיר, שנכתב והולחן על ידיו, מוקדש לחטופים המוחזקים בעזה ולמשפחותיהם המחכות לשובם בכיליון עיניים.

להאזנה ←