אמנים שרים וקוראים ליהודי צרפת: "הביתה"

הביתה

לקראת יום השנה לטבח הנורא במרכול היהודי בפריז ("Hyper Cacher"), מגישים יוחאי כפיר ויהודה קלמן את הקלאסיקה 'הביתה' למילים שכתב אהוד מנור, בביצוע מיטב אמני הזמר היהודי אברימי רוט, אודי אולמן והפורום לחזנות, דוד סלומון, יוסי ברגר, יצחק מאיר, ישי לפידות ומועצת השירה היהודית, ישי ריבו, מאיר גרין וצבי וייס.

"עוד שנה חלפה, עוד שנה טרופה, עשבים שוטים עלו בשביל ובגן. הביתה, הביתה, באה עת לחזור, מסוף דרכים מריב אחים אל תוך אותו מקום בלב…"

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←