מאיר גרין בסינגל חדש ומרענן: נקודה של אור

מאיר גרין - נקודה של אור

מאיר גרין, בחור ישיבה צעיר בן 22, אמן יוצר עם קול שאי אפשר להתעלם ממנו. חלקכם ראיתם אותו עושה את הגרסה החרדית ל"גולדן בוי" במוצאי שבת בתכנית "הכוכב הבא" והנה יוצא לו סינגל חדש מאלבום הבכורה עליו עובד מאיר בימים אלו.

את המילים כתב יחד עם אחותו מיכל ועל הלחן אמונים ישי ריבו ומאיר גרין.

"מתוך האפילה נגלית לי קרן אור / משום מקום / זה עוטף אותי בחום / וכשהדלת נעולה ואין לאן לחזור / אז אזכור / בסוף תמיד, אבל תמיד יש נקודה של אור"

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←