הפייטן יוצא מבית הכנסת: אליה והב – אותי אוהב

אליה והב - אוהב אותי

אליה והב, קטף את המקום הראשון בתכנית הריאליטי המצליחה "הפייטן של המדינה" ב"ערוץ 20".

הוא בן לעדה התימנית, יליד ראש-העין, אשר החל את דרכו כפייטן כבר מגיל צעיר, בבתי הכנסת בירושלים, ובכלל. בעל מנעד ווקאלי מיוחד, וידע נרחב ומעמיק בתורת המקאמים.

הסינגל החדש מאלבום הבכורה המצופה "אותי אוהב" הינו פרי שיתוף פעולה של והב עם המוסיקאי והיוצר אודי דמארי שכתב והלחין שיר תפילה אוניברסלי מרגש, אשר מביא לידי ביטוי את יכולת ההגשה הייחודית והמרגשת של והב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←