מאיר רוזנברג בוער בסינגל חדש: האש שלי תוקד

מאיר רוזנברג - האש שלי תוקד

הזמר והיוצר מאיר רוזנברג, מגיח שוב עם לחן סוחף, סינגל שני מתוך אלבום הבכורה שלו שגם הוא כמו קודמיו בהשפעת תורתו של רבי נחמן.

רוזנברג הצעיר התפרסם כאשר ליפא שמעלצר זיהה את הפוטנציאל וביצע לחן פרי יצירתו – 'בן פייגא'. רוזנברג לעומת שמרני הרבה יותר. שירתו ולחניו רגועים ומלאי רגש.

רוזנברג שהגיע לישראל ללמוד בישיבת 'צמאה נפשי', התחיל לנגן ולהלחין שירים מתוך תורתו של רבי נחמן מברסלב כשהוא עובד על אלבום סולו חדש שכולו מלחניו.

השיר החדש – "האש שלי תוקד", מורכב ממילותיו של רבי נחמן מברסלב בתוספת מילים העוסקות גם באש הפנימית שנמצאת בכל אחד ואחד מאיתנו. את השיר עיבד רולי אזרחי המוכשר בסגנון רוק איטי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלמה שטואבר בשיר חדש: "השמיעיני"

הרב והזמר שלמה שטאובר שעבר לאחרונה מברזיל לארצות הברית כדי לכהן כרב קהילה, מציג את הסינגל החדש "הַשְׁמִיעִינִי" – שיר מלא נשמה השואב השראה מהפסוקים המרגשים בשיר השירים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'היום השמיני' בשיר חדש לכבוד יוסף מוקיר שבת

ל פי השיר החדש של להקת 'היום השמיני'"  – “Shabbos State of Mind” – תודעת שבת", הסיפור הוא לא על עושר, אלא על אמונה. מציאת יהלום בתוך דג לא הופכת אדם ליוסף מוקיר שבת

להאזנה ←