נחשף: הלחן החדש של מונה רוזנבלום

מונה רוזנבלום- צילום: אלי סגל

ארגון "מסילה לכלכלה נבונה" ערך במלון "רמדה" שבירושלים דינר מיוחד ויוקרתי לכבוד ידידי ותומכי הארגון. בחלק האמנותי של הערב קיבלו הנוכחים הופעה מלאה מיוחדת ומרגשת של הזמרים יענקי דסקל, זאנוויל ויינברגר, ומשה שטקל, בליווי פנחס ביכלר ומקהלת "מלכות". בניצוחו של משה-מרדכי [מונה] רוזנבלום עם תזמורתו המורחבת.

במהלך הערב נחשף לראשונה לחן חדש שהלחין מונה רוזנבלום במיוחד לדינר, כשעל הביצוע זאנוויל ויינברגר שהפליא בהגשת שירה נוגעת ומרגשת. וביחד יצקו במילים "אם ה' לא יבנה בית", משמעות עמוקה וסוחפת במיוחד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי אבן חיים & ישי לפידות ב"מסיבת חנוכה"

המוזיקאי ישי אבן חיים והזמר ישי לפידות רקחו ״ממתק מוזיקאלי״ מתוק וסוער לחג החנוכה – ׳מסיבת חנוכה׳ עם כל השירים המוכרים והאהובים עליהם גדלנו כולנו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המגדלור החדש של שי וינר

"המגדלור שלי" הוא קריאה לפעולה מעשית: הרמת העיניים בזמנים של בלבול, בחירה בשותפות על פני בדידות, ואמונה בלתי מתפשרת גם בתוך הסערה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנדי ווארש בשיר הדלקה: "נר ה' נשמת אדם"

השיר החדש בביצועו של הזמר מנדי ווארש, נולד בהשראת ביקור ב'אוהל' הקדוש של הרבי מליובאוויטש, מקום אליו נוהרים יהודים רבים ומדליקים נרות לפני תפילתם לה' במקום קדוש זה.

להאזנה ←