מוישי רויכר פוצח בקריירת סולו: גשר צר

מוישי רויכר - גשר צר

סינגל ראשון מתוך אלבום שבדרך לזמר ובעל התפילה האהוב מוישי רויכר "גשר צר מאוד".

רויכר המוכר היטב בקרב אנשי "תעשיית המוזיקה" בישראל כחבר במקהלות שירה וחזנות, עקר לפני שלוש שנים לארה"ב שם השתלם בתחום המוזיקה, הופיע באירועים רבים עם המקהלות החסידיות הגדולות והשקיע את זמנו בלימודי פיתוח קול אצל אחד מגדולי המורים בניו-יורק. לאחרונה שב רויכר לישראל והחל להגשים את חלומו – הפקת אלבום סולו ראשון.

"כשאתה שר במקהלה, הציבור נהנה מאוד אבל היכולת שלך לבטא את עצמך מוגבלת מאוד. כשאני שר אני רוצה לתת למאזינים את כל הלב והנשמה ואת זה אני יכול להעניק רק בשירה כסולן" מסביר מוישי. רויכר, שכבר הופיע לצד אמנים גדולים בהם ר' מיכאל שניצלר, ליפא שמלצר ומוטי שטיינמץ מתרגש מאוד ומספר כי את הלחן " גשר צר מאוד" חיבר לפני כשנה בעקבות סיפור אישי, אבל המסר הפשוט של רבי נחמן מחלחל לכל אחד.

"גדלתי על מוסיקה חסידית אותנטית, אבל הנשמה שלי נמשכה יותר לסגנון של ר' שלמה קרליבך זצ"ל, אני אוהב יותר שירי נשמה וחש את הפידבק מהציבור הרבה יותר במהלך קומזיצים. עד שאצליח להשלים את האלבום המלא יקח זמן מן הסתם, והתגובות שאקבל מהציבור על השיר הזה יהיו האינדיקציה שלי על איזה סגנון ללכת".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

קובי גרינבוים מציג להיט חדש: "דיבר טוב"

בעיצומה של עונת החורף, מציג קובי גרינבוים סינגל חדש וסוחף "דיבר טוב" אותו הלחין שמעון בנצלוביץ' למילים מהמקורות, ועיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בכל יום תמיד" – הגרסה הקצבית לדואט של פרייזר ובייליס

בעקבות ההצלחה הגדולה של הוצאת הדואט המקורי "בכל יום תמיד" לפני שבועיים, היוצר והזמר ארי פרייזר והזמר-חזן יוסי בייליס גאים להשיק רמיקס חדש, קצבי ודינמי לדואט המדליק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסקול של טקס הברית – גרסת איציק אשל

הזמר והיוצר איציק אשל ממשיך את שליחותו המוזיקלית להנצחת הפסקול היהודי השורשי, ומשיק מחרוזת חדשה ומרגשת, "מחרוזת שירי ברית".

להאזנה ←