היישר מאנגליה: איתן פריילאך באלבום בכורה

איתן פריילאך - עם ישראל חי

עם שם המשפחה הזה לא נותרו לאיתן פריילאך הרבה אפשרויות והוא הפך לדבר הכי שמח ומשמח בזירת האירועים באנגליה. לפני מספר שנים הוא החל לפלס את דרכו לצמרת אמני החתונות המופיעים מדי לילה בממלכה אך החודשים האחרונים היו לדבריו עמוסים במיוחד. "ברוך ה', אני די עסוק עם האירועים, אבל מצאתי את הזמן בין לבין בשביל לבצע גיחות הלוך ושוב לארה"ב לצורך ההקלטות של אלבום הביכורים שלי" מספר פרייליך.

את מלאכת הפקת האלבום הוא הפקיד בידיו המקצועיות של המפיק מארה"ב אבי ניומארק. האלבום עובד על ידי המעבד, איאן פרייטור גאון מוזיקאלי ומתזמר מחונן, והולחן על ידי נבחרת מוכשרת מיוחד בה חברים: איצי וולדנר, ארי גולדוואג, אלימלך בלומשטיין, אלי שוואב ועוד.

קולו של פריילאך הוא קול חדש, צעיר, רענן ודינמי במוזיקה החסידית, "השירים והקצב מעניקים כיף גדול למאזין" מבטיח ניומארק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא של האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←