היישר מאנגליה: איתן פריילאך באלבום בכורה

איתן פריילאך - עם ישראל חי

עם שם המשפחה הזה לא נותרו לאיתן פריילאך הרבה אפשרויות והוא הפך לדבר הכי שמח ומשמח בזירת האירועים באנגליה. לפני מספר שנים הוא החל לפלס את דרכו לצמרת אמני החתונות המופיעים מדי לילה בממלכה אך החודשים האחרונים היו לדבריו עמוסים במיוחד. "ברוך ה', אני די עסוק עם האירועים, אבל מצאתי את הזמן בין לבין בשביל לבצע גיחות הלוך ושוב לארה"ב לצורך ההקלטות של אלבום הביכורים שלי" מספר פרייליך.

את מלאכת הפקת האלבום הוא הפקיד בידיו המקצועיות של המפיק מארה"ב אבי ניומארק. האלבום עובד על ידי המעבד, איאן פרייטור גאון מוזיקאלי ומתזמר מחונן, והולחן על ידי נבחרת מוכשרת מיוחד בה חברים: איצי וולדנר, ארי גולדוואג, אלימלך בלומשטיין, אלי שוואב ועוד.

קולו של פריילאך הוא קול חדש, צעיר, רענן ודינמי במוזיקה החסידית, "השירים והקצב מעניקים כיף גדול למאזין" מבטיח ניומארק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא של האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלדד טסה משחרר סינגל שני: "הטוב והחסד"

לאחר תהודה רבה מסינגל הבכורה שלו "כל הנחמות" משחרר הזמר והיוצר אלדד טסה סינגל שני במספר, אותו הלחין וכתב יחד עם אחיו מידד, ועם אפי שיינר שאמון על העיבוד וההפקה המוזיקלית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ביצירה לכבוד האדמו"ר ממונקאטש

המלחין החסידי הוותיק והאהוב, יוסי גרין, ביצירה מיוחדת לימי הפורים, אותה הוא מבצע בעצמו. היצירה "שושנת יעקב" נכתבה על ידי גרין במיוחד לכבוד הרבי היקר והאהוב ממונקאטש, רבי משה לייב רבינוביץ שליט"א.

להאזנה ←