מיוחד לבין המיצרים: אלעד צפירה בגרסה ווקאלית של "תודה לך"

אלעד צפירה

על אלעד צפירה אין יותר מידי מה להרחיב, אתם יודעים עליו כבר הכל. הבחור שחרר סינגל ראשון לרדיו אך לפני שבועות ספורים ומאז אי אפשר להשתחרר ממנו.

אפילו בימי בין המיצרים, בהם כנהוג לא שומעים מוסיקה, בטח שלא להיטים, חשבנו שנאלץ לצאת ממנו להפוגה קצרה. מסתבר שלא. הבחור הפתיע והקליט גרסא ווקאלית מיוחדת של הלהיט הגדול של התקופה האחרונה "תודה לך" במיוחד לתקופת ימי בין-המצרים.

לחצו PLAY להאזנה
[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/07/tzfira-vokali.mp3|titles=אלעד צפירה – תודה לך ווקאלי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

“מי שאתה” – סנדי דינקל בלהיט עם מסר עוצמתי

השיר מדבר בגובה העיניים וקולע למאבק היומיומי המוכר לכולנו – התחושה המעיקה שאנחנו לא מספיק, ושהחיים דורשים מאיתנו להשתנות ללא הרף. במקום זה מציע סנדי להיות "מי שאתה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק אשל משיק סינגל חדש: “להבות”

הזמר איציק אשל משיק סינגל חדש בשם “להבות”, שיר מרגש ועוצמתי המבטא את החיפוש הפנימי של האדם בחיבור שבין ארץ לשמים והניצוץ שממשיך לבעור גם ברגעים של ריקנות ואתגר.

להאזנה ←