החתן נהרג – אחיו הלחין ומבצע לכבודו את 'טאנץ חתן'

אברהם סאמעט - טאנץ חתן

לאחר הסינגל הראשון "טאטע" , משחרר אברהם סאמעט שיר נוסף מתוך האלבום שבדרך. אברהם סאמעט הוא אחיו של יצחק ז"ל שנמחץ למוות בהלווית פוסק הדור הגר"ש וואזנר זצוק"ל במה שכונה "אסון המדרגות".

"יצחק ז"ל היה עתיד להתחתן בקיץ שעבר, אבל הקב"ה החליט אחרת. היינו מאוד קשורים ואת הסינגל הראשון שביצעתי הוא הלחין" מספר אברהם סאמעט, "את השיר 'טאנץ חתן' כתבתי בהשראת האירוע שהיה אמור להתקיים. למרות האסון שפקד אותנו הוא מלא בשמחה וקצב באווירת הימים האלו של חג הפורים".

השיר הולחן על ידי סאמעט עצמו ועובד על ידי חברו המוסיקאי אליעזר ברנדמרק. את המקהלות עיבד והקליט מיכאל ויינברגר, אחיו של בעל המנגן ר' זאנוויל,  ואת המיקסים בישל ג'ף הורוויץ.

שני השירים יופיעו באלבום שעתיד לראות אור בעוד חודשיים.  

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←