מקודשת – סינגל חופה בכורה לזמר חנוך בוכניק

חנוך בוכניק - מקודשת

חנוך בוכניק (25) תושב העיר בני ברק ואב לשניים, החל דרכו המוסיקלית דווקא בבמות אירועי משפחה קרובה ומשם יצא החוצה אל חתונות החברים מהישיבה, שגילו אותו דרך השבתות בהם שימש כחזן ופייטן בבתי כנסיות ברחבי הארץ.

מחתונה לחתונה ומאירוע לאירוע החל חנוך לחלום בגדול ונכנס לאולפן המקצועי של שי ראובני ויחד עם צ'ולי זכאי וגיל נגר שהיו אמונים על השיר החל להקליט את סינגל הבכורה שלו, 'מקודשת' שנולד מתוך רצון עז "להכניס כמה שיותר חתנים וכלות אל מתחת לחופה…"

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

זושא משחררת סינגל חדש — "Roof Over My Head"

בדרך כלל "גג מעל הראש" מסמל ביטחון ויציבות — וזושא הופכת את זה: הגג הדולף הוא כל העניין. כשמפשיטים את הנוחות שאנחנו מבלבלים עם היסוד, מה שנשאר זה משפחה, חברים, אמונה, נעימה, והשמיים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי שפרונג בשיר חדש – ״מעט טוב״

אבי שפרונג משחרר שיר חדש, אותו כתב בעקבות מפגש עם מילים קדושות של ר׳ נחמן: ״וּבֶאֱמֶת כָּל הַהִתְרַחֲקוּת הוּא רַק כֻּלּוֹ הִתְקָרְבוּת״ (ליקוטי מוהר״ן תנינא, מ״ח).

להאזנה ←