ניסים ונפלאות מירושלים של פעם

עיריית ראשון לציון מזמינה את הציבור לערב 'ניסים ונפלאות מירושלים של פעם' – סיפורים משעשעים מחיי היום יום והווי בירושולים מלווין בקטעי שירה ונגינה.

הערב יתקיים אי"ה במוצאי שבת קודש חנוכה, פרשת וישב, בשעה 20:30 בבית יד לבנים רח' אחד העם 20 ראשון לציון.

ישתתפו: הזמר החסידי דב הנדלר, הכלייזמר שמואל ניימן ומספר הסיפורים הירושלמי שוקי בן עמי. קלידים וניהול מוסיקלי: דניאל בנסמיאן.

הכניסה חופשית, הציבור מוזמן.

דב הנדלר - ירושלים של פעם

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

גיל ישראלוב בגרסה מרעננת לשיר חנוכה האהוב

אחרי כמעט שנתיים של שקט יצירתי, גיל ישראלוב חזר אל האולפן ומוציא שיר חדש לחנוכה – "על הניסים". לחן חדש ומקורי שלו, המבוסס על השיר המוכר והאהוב, ומציע פרשנות אישית ורעננה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←