מופע האסק 23 משחזרים את ההצלחה: אברהם פריד וליפא שמלצער

מופע האסק 23 משחזרים את ההצלחה: אברהם פריד וליפא שמלצער. לאחר המופע המוצלח של השניים בחול המועד סוכות האחרון, החליטו סוקי ודינג הנמנים על צוות ההפקה של מופע האסק ה-23 לגייס את השניים למופע המרכזי השנתי.

כמיטב המסורת, את הארוע ינחה השדרן נחום סיגל והוא ילווה בתזמורת נגינה בניצוחו של ישראל לאם. יום ראשון, כ"ד טבת תש"ע באולם אברי פישר שבלינקולין סנטר. כרטיסים ניתן להשיג באתר המופע www.hascconcert.com .

האסק 23

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרן רזאל מחתן את בנו והאחים יוצאים בשיר חדש – "עוד ישמע"

לכבוד חתונת בנו אור חיים, אהרן רזאל מוציא את 'עוד ישמע' – ניגון חתונה שהלחין לפני דור שלם, ושהפעם הוא שר אותו יחד עם בניו שיר ציון, בארי ואליה, לכבוד אחיהם החתן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הזמר פישי רכטשפר משחרר את הלהיט ״דחה דחיתני״

הרעיון נולד במהלך חתונה שבה הופיע באסרו חג סוכות: אחרי שבוע של אמירת הלל, המילים ״דחה דחיתני לנפול וה׳ עזרני״ המשיכו להתנגן בראשו, עד שחיבר אותן לניגון המוכר מבית גראדז׳יסק.

להאזנה ←