רועי אדרי מארח את נפתלי כלפה: אשרי העם

רועי אדרי ונפתלי כלפה - אשרי העם

רועי אדרי אחד מהאומנים הצבעוניים המרתקים והאנרגטיים שקיימים בארץ, יוצא עם סינגל חדש "אשרי העם" בדואט יחד עם נפתלי כלפה, מתוך אלבום סולו רביעי.

רועי תמיד הכניס את מסריו לטקסטים שלו שדוגלים באחדות אהבה שיוויון וחיוביות. ״גדלתי על בוב מארלי מוזיקה מרוקאית שמחה וראפ ,שטקסט תמיד היה חשוב והאומנים שהשפיעו עליי יותר הם אלו שהצליחו להעביר את המסר שלהם דרך המוזיקה ולהישאר קלילים״ – מספר רועי.

רועי מציין 22 שנות פעילות מוזיקאלית. היום בן 37 עם שלושה ילדים ״בדיוק סיימתי להפיק ולכתוב את המוזיקה לסרט החדש של הבימאית המוכשרת רמה בורשטיין שיוצא לקולנוע בקרוב״.

כעת רועי ונפתלי בשיר ״אשרי העם״ מחזירים קצת גרוב היפ הופ ורגאיי לחייו של עם ישראל המיוחד שאין כמוהו, עם נגיעות של קלרינט לשיר משמח את הלב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←