JEW2 – עכשיו או לעולם לא | סינגל חדש

JEW2-pic

'עכשיו או לעולם לא' – הוא סינגל מקורי ראשון של להקת JEW2, הרכב מוסיקה יהודית אלקטרונית של המוסיקאים נתי שיש, אבירם שוקרון ושי ברק. השיר, בהפקתם המוזיקלית של אמיר ושדה ובן מאור – צמד מוסיקאים בכירים בסצנת המוסיקה האלקטרונית בארץ, משתחרר היום לתחנות הרדיו יחד עם קליפ מיוחד לרשתות המדיה.

'עכשיו או עולם לא', ממשיך את הקו המוסיקלי האלקטרוני של JEW2, לצד מוטיבים יהודיים בטקסט וקריצה לאחד מלהיטי העבר הגדולים של המגזר החסידי בסמפול (שילוב) מיוחד בתוך השיר.

מילים ולחן: אבירם שוקרון I עיבוד: אמיר שדה ובן מאור.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←