הרב מאיר דוד פרקש באלבום בכורה: צדיקים

מאיר דוד פרקש - צדיקים

הזמר מאיר דוד פרקש – חסיד סאטמר מוויליאמסבורג שהתקרב לפני כעשור אל הרב שיק והפך לחסיד ברסלב נלהב, משחרר בימים אלה את אלבום הבכורה – צדיקים.

פרקש הוציא בעבר שני סינגלים 'מה לכם לדאוג' שהוציא יחד עם הבעל-מנגן יואלי קליין (ואפילו בהסתרה) ו'ממלא כל עלמין' בביצוע בו שילב מספר לחנים יחד; הוא פותח בלחן המשותף שלו עם רובי בנט ומסיים בניגון השמחה הסוחף של קרליבך.

אלבום הבכורה 'צדיקים' מכיל אוסף מכובד של מיטב המלחינים החסידיים; רובי בנט, פינקי וובער, אלי לאופר, ליפא שמצלער, מוטי אילוביץ, מאיר אדלר, דוד קאופמן, יוסי ברגר ופרקש בעצמו, כשעל ההפקה המשובחת של האלבום מנצח נפתלי שניצלער.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'כי הטוב' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי פרייזר מציג גרסה ווקאלית ל"רחל מבכה על בניה"

איש המוזיקה היהודית ממיאמי, הזמר והיוצר ארי פרייזר, משחרר גרסה ווקאלית חדשה ומרגשת לשיר הקלאסי "רחל מבכה על בניה", המבוסס על הפסוק "קול ברמה נשמע", ללחנו הנצחי של רבי חיים בנט.

להאזנה ←