קומזינג חי עם שלמה כהן, מוטי שטיינמץ, וחיים ישראל

זוהי השנה שנייה ברציפות שעיריית באר שבע, וחברת כיוונים, מפיקה אירוע "קומזינג" מושקע במיוחד עבור בני הישיבות. האירוע השנה בסימן "קומזינג ליל שישי" יתקיים ב'היכל התרבות' המפואר בבאר שבע.

בקומזינג יתארחו גדולי הזמר שלמה כהן, חיים ישראל, ומוטי שטיינמץ, והכל בליווי "תזמורת המנגנים" המורחבת, בניצוחו של מוישי רוט. המופע יתקיים אי"ה ביום חמישי כ"ח אב תשע"ו ליל שישי האחרון לפני "זמן אלול".

קומזינג

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי וייס בסינגל חדש: "הכל לטובה"

הסינגל "הכל לטובה" מצטרף לרשימה ארוכה של יצירותיו של וייס, ביניהן "מחשבות טובות", "קטנות שבקטנות" ו"הנה זה בא", וממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו, המשלב פשטות חסידית עם אנרגיה עכשווית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←