קומזינג חי עם שלמה כהן, מוטי שטיינמץ, וחיים ישראל

זוהי השנה שנייה ברציפות שעיריית באר שבע, וחברת כיוונים, מפיקה אירוע "קומזינג" מושקע במיוחד עבור בני הישיבות. האירוע השנה בסימן "קומזינג ליל שישי" יתקיים ב'היכל התרבות' המפואר בבאר שבע.

בקומזינג יתארחו גדולי הזמר שלמה כהן, חיים ישראל, ומוטי שטיינמץ, והכל בליווי "תזמורת המנגנים" המורחבת, בניצוחו של מוישי רוט. המופע יתקיים אי"ה ביום חמישי כ"ח אב תשע"ו ליל שישי האחרון לפני "זמן אלול".

קומזינג

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי אבן חיים & ישי לפידות ב"מסיבת חנוכה"

המוזיקאי ישי אבן חיים והזמר ישי לפידות רקחו ״ממתק מוזיקאלי״ מתוק וסוער לחג החנוכה – ׳מסיבת חנוכה׳ עם כל השירים המוכרים והאהובים עליהם גדלנו כולנו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המגדלור החדש של שי וינר

"המגדלור שלי" הוא קריאה לפעולה מעשית: הרמת העיניים בזמנים של בלבול, בחירה בשותפות על פני בדידות, ואמונה בלתי מתפשרת גם בתוך הסערה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנדי ווארש בשיר הדלקה: "נר ה' נשמת אדם"

השיר החדש בביצועו של הזמר מנדי ווארש, נולד בהשראת ביקור ב'אוהל' הקדוש של הרבי מליובאוויטש, מקום אליו נוהרים יהודים רבים ומדליקים נרות לפני תפילתם לה' במקום קדוש זה.

להאזנה ←