שלמה שמחה חוזר לקראת אלבום חדש: נר דולק

שלמה שמחה - נר דולק

הזמר שלמה שמחה מתקרב לישורת האחרונה לקראת השקת אלבום חדש, בו הוא מכריז: אני כאן. על ההפקה הופקד דני גרוס, שגייס את מיטב הנגנים להפקה מוסיקלית מרהיבה: אבי אבידני, אבי סינגולדה, ארי וולניץ ועוד.

מגוון השירים באלבום הולחנו על ידי: איצי וואלדנר, יוסי גרין, איצי באלד, יוסי מולר ושלמה שמחה בעצמו. האלבום מביא את סגנונו הייחודי של שלמה שמחה, בשילוב מוסיקלי עדכני, כשהוא מארח לדואט את יוסי גרין וצבי סילברשטיין.

כתושב ותיק בטורנטו הקנדית, שלמה חוזר לשורשיו ומשלב באלבום שירים בעברית ואנגלית כאחד, בדומה לשירים בסדרת 'אש' המיתולוגית', כמו גם שירים במשלבים קטעי חזנות.

בינתיים, הוא משחרר סינגל ראשון – 'הנר דולק' מתוך האלבום שבדרך. בהחלט יש למה לצפות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←