אצל שוקי סעדון כולם רוקדים עכשיו, לא תצטרפו?

שוקי סעדון - כולם רוקדים

כוכב הזמר היהודי מפלורידה שוקי סעדון השיק לא מכבר את אלבום הבכורה "ימים באים", אשר זכה להצלחה רבה בתחנות הרדיו בישראל, צרפת, וארה"ב.

כעת סוגר שוקי את עונת אירועי הקיץ עם סינגל חדש ומקפיץ "כולם רוקדים" בסגנון דאנס פארטי, בהפקת אודי דמארי שאף הלחין וכתב את המילים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

זלמן שטוב בסינגל אחרון, לפני:'עוף חול'

זלמן שטוב, מחלוצי התפילה המוזיקלית בציבור החרדי, משחרר היום את הסינגל "עוף החול" בליווי קליפ מרגש בבימויו של ינאי יעקב ליין. השיר, שנכתב לפני כעשור וקיבל משמעות חדשה בעקבות מלחמת 7 באוקטובר

להאזנה ←
שירים חסידיים

משה קליין בסינגל מרגש "בדרך אמונה בחרתי"

משה קליין משחרר סינגל מרגש המבוסס על הטקסט שריגש את כל עם ישראל, אותו כתבה אגם ברגר ביציאה מהשבי, "בדרך אמונה בחרתי, ובדרך אמונה שבתי" המבוסס על המילים מהתהילים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אחרי עשרים שנה: שרון אבילחק ואודי דוד בדואט חדש

"נוגע באורות", בהשתתפות המוזיקאי והגיטריסט ארז לב ארי, הוא יותר מסתם שיר – זוהי עדות חיה לכך שדווקא השוני והמרחק יכולים להוביל לחיבור עמוק ואותנטי יותר.

להאזנה ←