'בן של מלך' – סינגל שני לנער הפלא מידד טסה בדרך לאלבום המזרחי

מידד טסה - בן של מלך

"בן של מלך" – סינגל שני לנער הפלא מידד טסה בדרך לאלבום שיקרא גם הוא "בן של מלך". את השיר כתב אביעד גיל על לחן יווני. האלבום צפוי לראות אור בעוד כחודש.

האלבום יכיל 10 שירים מקוריים שאת רובם כתב והלחין אביעד גיל. השירים מורכבים כולם על לחן ים תיכוני וכן יש חידוש אחד לשירו של הרב גרוסמן "מה שהיה" ("מה שהיה היה העיקר להתחיל מהתחלה, אבא תחזק אותי לגמרי תדליק לי את הנשמה"), עקב בקשה של הרב גרוסמן בעבר להקליט השיר הזה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←