“עוד יזכור” – סינגל בכורה של יואל נפחא

יואל נפחא - עוד יזכור

“עוד יזכור” – סינגל בכורה של יואל נפחא, מלחין ידוע שהחליט לצאת לקדמת הבמה עם שיר חדש ומרגש שמתאים במיוחד לזמן אלול ולאווירת הימים הנוראים. ההפקה על השיר העוצמתי ומעורר הרגש הסתיימה ממש בימים אלו על מנת שהשיר יצא בתקופה בה עם ישראל מסתכל למעלה אל אבינו שבשמיים.

"השיר הגיע לעולם לאחר שידידות רבת שנים עם המוזיקאי רולי אזרחי הביאה כבר לפני שנים לרצון להוציא חומר משותף ואיכותי" מספר לנו יואל, "וברוך ה' הביא בימים אלו את המוגמר בצורה מושלמת".

על עיבוד השיר הופקד ג'ף הורביץ הידוע ביצירות ובעיבודי מופת, שאף לקח את השיר למקום מרומם ומיוחד תוך הפקה מושלמת לשיר בעל משמעות כל כך חזקה.

לחן וקולות: רולי אזרחי I עיבוד מוזיקלי: ג'ף הורוביץ

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←