"שירי הלווים" – בנג'י אפשטיין מפציע עם אלבום חדש • להאזנה

בנג'י אפשטיין - שירי הלווים

בנג'י אפשטיין, בוגר להקת 'אספקלריא' מפציע עם אלבום חדש "שירי הלווים".

בתור בן לשבט לוי, אפשטיין נטל לידיו את היוזמה להלחין קטע מתוך שיר של יום אותו היו הלוויים אומרים בבית המקדש מידי יום. שבעת הרצועות הראשונות מוקדשות כל אחד ליום אחר בשבוע, על פי הסדר הכרונולוגי כמובן, ואילו שלושת הרצועות הנותרות הם מתוך מקורות שונים.

"העיקר בשבילי זה להפיץ את המוסיקה שלי לכמה שיותר אנשים, בכדי שאוכל להמשיך ולעשות עוד מוסיקה טובה" – מספר אפשטיין ל'חסידיניוז'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר ליום שישי מתוך האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/benjy- Friday.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←