"רזי עולם" אברימי רוט בסינגל אישי ומרגש

אברימי רוט - רזי עולם

הזמר אברימי רוט בסינגל חדש ומרגש לקראת הימים הנוראים. יחד עם השיר הוא מפרסם מכתב אישי ונוגע על הרקע המצמרר להלחנתו.

"מאז שאני זוכר את עצמי הלחנתי שירים רבים. בהתרגשות גדולה אני מבקש להציג בפניכם אחד מהם: "רזי עולם". השיר הזה מעורר אצלי ניחוח נוסטלגי וגעגועים עזים לעבר. אין סמלי יותר מכך ששיר זה יוצא לאור היום, יום הפטירה השלישי לאבי ר' לוי ב"ר הלל ז"ל.

אבא נלקח מאתנו בחטף… ורזי עולם… לריבונו של עולם. חסרונו מורגש בכל צעד ושעל עבורי, למדתי ממנו הרבה והוא גם זה שלימד אותי יחד עם אמי תבדלח"א ליצור ולעשות. יה"ר שתהא סנונית ראשונה זו אות והמשך לבאים אחריה בע"ה. בשורות טובות, שנה טובה ורק שמחות!"

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יחיאל ליכטיגר בסינגל מרגש: “חוזרים לאבא”

הזמר והחזן יחיאל ליכטיגר משחרר סינגל חדש, מרגש וסוחף בשם “חוזרים לאבא”. השיר נוגע בלב ומעביר מסר רוחני עמוק על אבא שבשמים הממתין לילדיו שישובו אליו.

להאזנה ←