נריה אנג'ל ושרולי ברונכר -"קוראים לרבנו"

נריה אנגל ושרולי ברונכר - קוראים לרבנו

בראש השנה האחרון רקדו רבבות של יהודים באומן לקצב הלהיט "רק רוצים לרקוד" שהפיקו Happy DJ's, השיר גרף מאות אלפי צפיות ברשתות החברתיות והפך לפסקול הרשמי של רחבות הריקודים ברחבי העולם היהודי.

והשנה הדיג'ייס לא נלאים ומפגיזים בכל הכח, כשהם חוברים בשת"פ מיוחד עם המפיק והמעבד הצעיר שרולי ברונכר במה שמסתמן להיות הלהיט הרשמי של אומן 2016 – "קוראים לרבנו".

מילים ולחן: נריה אנג'ל I עיבוד תכנותים וסימפולים: שרולי ברונכר I קולות: רוני דאהן, שלומי וייצמן, אלחנן זיאת.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←