כי לא ידח – הקשר בין מדבר יהודה, קאוצ'ינג ומוסיקה

יוסף זאב ברוואר - כי לא ידח

האם יש קשר בין מוסיקה לקאוצ'ינג?, לאחרונה מתברר שהקשר הוא עמוק לאין שיעור, ועל כך יכול להעיד המאמן יוסף זאב בראווער, שמשמש כקאוצ'ר מוסמך ע"י הגדולים בתחום, ומטפל מידי יום בפניות של הורים ונערים שמחפשים את עצמם – ובגישה מיוחדת וייחודית, בראווער משלב את השליחות שלו גם בשירה מקצועית אותה הוא גם הוכיח עם הלהיט "די לענג און אין די ברייט", שיר שליווה את מעמד התיקון הכללי בערב ראש השנה אשתקד.

כעת יוסף זאב בראווער עושה זאת שוב כשהפעם הוא חבר למעבד יענקי כהן, מי שתחת ידיו יצאו ועובדו להיטים רבים בכל הסגנונות ביניהם הלהיט "לבקש רחמים" של יואלי קליין, "טנקיו השם" של בערי וועבר, ועוד רבים ומוכרים, כשהפעם יענקי גם לוקח צעד אחד קדימה ומעבר לעיבוד, גם הלחין את הסינגל החדש "כי לא ידח", בשיר הזה מצליחים יוסף זאב ויענקי לרדת לעומקים ורבדים חדשים בנפש האדם, כשהמילים אמנם נראות פשוטות אך בעלות משמעות גדולה "כי לא ידח ממנו נידח".

השיר "כי לא ידח" מלווה בקליפ מדהים ומרהיב ביופיו שצולם במצפה יריחו, ובנבי מוסא שבמדבר יהודה, לכם נשאר רק לצפות ולהאזין, לקוות לטוב ולזכור היטב ובפרט בימים אלו שבין כסה לעשור – שגם אם ח"ו אתם מרגישים מנותקים או בודדים, וגם כשאולי אפילו נראה שאפסה תקווה – השיר "כי לא ידח ממנו נידח" של בראווער וכהן יזכיר ללא ספק לכולנו שאבא לעולם לא עוזב, ובסופו של דבר הקירבה אליו היא שאיפתנו גם כשאנחנו חושבים או נראה לנו שקצת התרחקנו.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

הזמר יששכר דרור משיק: "מחרוזת נשמתי 5"

הפרויקט מאגד בתוכו כמה מהשמות הבולטים במוזיקה היהודית: עיבודי האקפלה של דוד טאוב, שוע סורשר וארי גולדוואג – שגם משתתף בביצוע של מספר שירים – מוסיפים עומק, גיוון והרמוניה

להאזנה ←
שירים חסידיים

שיר הנחמה בגרסה ווקאלית חדשה: 'ובירושלים תנוחמו'

הזמר והיוצר חיים סובר, בגרסה ווקאלית חדשה לשירו של מרדכי בן דוד מהאלבום "כולם אהובים" – "ובירושלים תנוחמו". הלחן של מרדכי בן דוד, ההפקה הווקאלית המחודשת של סובר.

להאזנה ←
צרכנות

ספר הלכתי חדש יסייע לנוסעים ונופשים יהודים ברחבי העולם

הספר בן 300 עמודים, עוסק בהלכות הנוגעות לנוסעים במטוסים ובספינות, לשוהים במלונות ובדירות נופש, ולכל הולכי הדרכים שמחפשים להמשיך ולקיים את המצוות כהלכתן גם מחוץ לבית.

להאזנה ←