אחרי פסק זמן ממושך: אלי לאופר – 'בספר חיים'

אלי לאופר - בספר חיים

ערב יום הכיפורים רואה אור לחן חדש פרי יצירתו של המלחין אלי לאופר למילים 'בספר חיים'.

מי שהוכתר עוד בצעירותו ״נער הפלא״ של המוסיקה החסידית, הלחין ועיבד אינספור אלבומים בין היתר לגדולי הזמר מרדכי בן דוד, אברהם פריד, יעקב שוואקי, יידל ורדיגר, ליפא שמעלצר, ורבים אחרים מפציע בשיר חדש עטוף בלחן מיוחד שחיבר לקראת הימים הנוראים.

את השיר שהוקלט באולפני ״זמירות״ אף עיבד אלי לאופר בהשראה מוזיקאלית של אביו המלחין, המעבד והמנצח משה לאופר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←