כסלו תשע"א: אברהם פריד ודודו פישר בהיכל התרבות

אברהם פריד - צילום: ישראל ברדוגו

אמנם עוד חזון למועד, אבל במחלקה לתרבות תורנית בעיריית תל-אביב-יפו, החליטו שגולשי 'חסידיניוז' צריכים להיות הראשונים שיודעים.

אי"ה ביום שלישי, ט"ז בכסלו תשע"א, בשעה 20:00 בהיכל התרבות תל –אביב יתקיים מופע ענק עם גדולי הזמר החסידי אברהם פריד ודודו פישר.

מחירי הכרטיסים: 80 ₪ , 100 ₪ ,120 ₪ ,140 ₪ ,160 ₪ , ניתן להשיג במחלקה לתרבות תורנית 03-7240851/2/3. מודעה רשמית של הארוע ופרטים נוספים, אם יהיו – בע"ה בחודשים הקרובים.

צילום תמונת כתבה: ישראל ברדוגו.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←