יואלי קליין ושייע גרוס משגרים להיט נוסף: "רחמנות"

יואלי קליין - רחמנות

נדמה שאין שיר אחד שיצא מתחת ידיו של בעל המנגן יואלי קליין ולא סחף את ציבור המאזינים. גם שני הלהיטים האחרונים שיצאו מבית מדרשם של הצמד יואלי קליין ושייע גרוס (ממלא כל עלמין, דע לך בני) כבשו במהרה את עולם הישיבות החסידיות והליטאיות והם מבוצעים בכל אירוע.

כמנהגם בקודש, גם הפעם, הלחן שחיבר שייע גרוס (בהשראת שמוליק דושינסקי) נפתח בקטע אידישאי שקט הלקוח מהניגון הקרלינאי העתיק למילים "ריבונו של עולם האב שוין רחמנות אוף דיינע קינדרעלעך" אך בהמשך מתפתח לקצב ריקודים בעיבוד אלקטרוני עדכני.

את השיר עיבד המוזיקאי יענקי כהן ואת המיקס ביצע אלי קליין. מקהלת הילדים בניצוחו של מוישי קרויס תורמת אף היא את חלקה בשיר.

השיר החדש העונמה לשם "רחמנות" רואה אור לקראת אירוע הכנסת ספר תורה, שיתקיים בחול המועד סוכות לבית הכנסת "השטיבל החסידי לצעירים" בשכונת סנהדריה בירושלים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←