עמיר בניון בשיר הנושא מתוך אלבום חדש: מילה ברוח

עמיר בניון - מילה ברוח

עמיר בניון, מהיוצרים והזמרים המוערכים והטובים בישראל, מוציא את "מילה ברוח" הסינגל השני ושיר הנושא מתוך אלבומו החדש שייצא בחורף. 'השגחה פרטית'- הסינגל הראשון, קיבל ביקורות נהדרות ונלהבות מהקהל והתקשורת כאחד, והיה יריית פתיחה לאלבום ייחודי ועוצמתי של עמיר בניון.

"מילה ברוח"- אותו כתב והלחין עמיר בניון, משלב בתוכו סגנונות מוסיקליים של מזרח ומערב, מקצבים אלקטרונים עטופים בצללי עוּד ויחד עם קולו הייחודי של בניון יוצרים שיר עוצמתי ומיוחד.

זהו האלבום ה- 13 של בניון, באלבום זה עמיר אחראי על כל הלחנים ואילו הטקסטים הם של מרים אשתו ושל עמיר. אלבום זה מאופיין בטקסטים חודרים ועמוקים בלחנים מופלאים ובעיבודים המשלבים נגיעות אלקטרוניות יחד עם סגנונו המוכר, הייחודי והאהוב. עמיר בניון במיטבו. ההפקה המוסיקלית הופקדה בידיהן המוכשרות של ‬ליאור‭ ‬שושן ושי‭ ‬בשן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←