נדב מירנדה בסינגל בכורה: "ילדים טובים"

נדב מירנדה - ילדים טובים

נדב מירנדה לא וויתר על החלום ועתה הוא לקראת סיום הקלטת אלבום הבכורה שלו. הוא נשוי ואב לשלוש בנות, גר במושב פסטורלי בהרי בנימין. נולד ביפו לאם תימנייה ואב ממוצא ספניולי ובבית הוא ספג הרבה מוסיקה אתנית ופיוטים.

במשך שנים הופיע בחתונות ואירועים פרטיים וצבר קילומטאז' בימתי מרגיש נדב בשל לקראת צאת הסינגל הראשון שלו "ילדים טובים". חמוש בקול צלול עם השפעות לטיניות וים תיכוניות מוכן מירנדה להסתער על עולם המוסיקה.

כשקיבל את השיר לראשונה, ידע שהשיר נכון ומדויק עבורו.כאב לשלוש בנות הרגיש כאילו השיר נתפר מילה במילה ונכתב על בנותיו. השיר מדבר על הפלא שבהבאת ילדים לעולם ובמטרה המקודשת של גידולם וחינוכם.

מילים ולחן: שרון אבליחק ואודי דוד. על ההפקה: דורון אלימלך.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

יהודה לאנגער, הערשי וויינבערגער ושמעיה פישר באלבום לייב חדש "2GETHER"

החיבור הטבעי והחשמל שהורגש באוויר לאורך כל הערב הולידו את הרעיון לתעד את הרגעים הנדירים הללו, וכעת המופע המלא רואה אור באלבום לייב מיוחד תחת השם "2GETHER".

להאזנה ←
שירים חסידיים

"קבץ קבץ" אברומי וינברג משיק סינגל ראשון מהאלבום החדש!

לאחר תקופת עבודה ארוכה באולפן, זה קורה! אברומי משיק בקרוב אלבום חדש, וכעת הוא משחרר את הסינגל הראשון מתוכו "קבץ קבץ" אותו הלחין, ועיבדו אבי ריימי ויאיר בודנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

סוכות תשפ"ז: הסינגל הכפול של מורדי שפירא

הזמר מרדכי שפירא, מהקולות הבולטים והאהובים במוזיקה היהודית בעולם, משחרר בימים אלה, סינגל כפול ומרגש הכולל שני שירים חדשים: "חננו" (Chaneinu) ו"Just The Way You Are".

להאזנה ←