נדב מירנדה בסינגל בכורה: "ילדים טובים"

נדב מירנדה - ילדים טובים

נדב מירנדה לא וויתר על החלום ועתה הוא לקראת סיום הקלטת אלבום הבכורה שלו. הוא נשוי ואב לשלוש בנות, גר במושב פסטורלי בהרי בנימין. נולד ביפו לאם תימנייה ואב ממוצא ספניולי ובבית הוא ספג הרבה מוסיקה אתנית ופיוטים.

במשך שנים הופיע בחתונות ואירועים פרטיים וצבר קילומטאז' בימתי מרגיש נדב בשל לקראת צאת הסינגל הראשון שלו "ילדים טובים". חמוש בקול צלול עם השפעות לטיניות וים תיכוניות מוכן מירנדה להסתער על עולם המוסיקה.

כשקיבל את השיר לראשונה, ידע שהשיר נכון ומדויק עבורו.כאב לשלוש בנות הרגיש כאילו השיר נתפר מילה במילה ונכתב על בנותיו. השיר מדבר על הפלא שבהבאת ילדים לעולם ובמטרה המקודשת של גידולם וחינוכם.

מילים ולחן: שרון אבליחק ואודי דוד. על ההפקה: דורון אלימלך.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד ממשיך לנגן את זה בסינגל חדש

לאחר שני סינגלים מצליחים, מגיע קליפ בכורה! אלחנן אלחדד מציג את "תנגן את זה" סינגל חדש וסוחף, אותו הלחין כמיטב המסורת. העיבוד וההפקה המוזיקלית של שמואל כהן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

לוי יצחק כהן מגיש: ניגון ההתקשרות

לכבוד י-י"א שבט, יום הסתלקותו של הרבי הריי"צ ויום קבלת הנשיאות של הרבי, הזמר החב"די לוי יצחק כהן משחרר את 'ניגון ההתקשרות' – שיר חסידי מרגש שמבטא את החיבור העמוק והנצחי של החסידים לרבי.

להאזנה ←