חברי להקת "בובה מייסעס" השתלטו על דוכן חב"ד

בובה מייסעס - תפילין

אז מה באמת קרה כשלהקת הרוק המצליחה – "בובה מייסעס" החליטה להשתלט על דוכן בית חב"ד במחנה יהודה?!

לקראת י"ט כסלו החליטו לצלם חברי להקת הבובות "בובה מייסעס" קליפ מוזיקלי בו הם קוראים לכל היהודים בעולם "הניחו תפילין!"

הקליפ צולם בבית הכנסת בו מתפללים חברי הלהקה ובנוסף, בדוכן חב"ד הממוקם בשוק מחנה יהודה. את הדוכן פותח ופוקד בכל יום הרב צבי רודרמן ששמח לקבל כח עזר בדמות הלהקה, מה שגרם כמובן להתקהלות המונית של אנשים שבאו לצפות ב"שלוחים החדשים" ולהניח תפילין עם הבובות.

אין זה שיתוף הפעולה הראשון בין חסידות חב"ד ללהקת "בובה מייסעס", שכבר צילמה בעבר קליפ מחרוזת שירי חב"ד בכפר ומרבה להופיע ולשמח בארועי חב"ד מסביב לעולם,,כפי שצפויה לעשות גם בחנוכה הקרוב בע"ה.

"במהלך השנים האחרונות, אנו מופיעים בבתי חב"ד בכל רחבי הגלובוס ותמיד אנו נפעמים מחדש מהרצון לעזור ולתמוך בכל יהודי ויהודי וכל זה עם חיוך גדול ובשמחה אדירה" מציינים המפיקים נתי שיש ושי ברק, השניים שעומדים מאחורי הלהקה המצליחה.

על מילות השיר אמון המפיק האמריקאי אברהם זמיסט שמפיק בין השאר את הזמר בני פרידמן כאשר המסר בשיר הוא : לא משנה מי אני והיכן אני נמצא , תמיד אמשיך להניח.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

צרכנות

מהפכת הכשרות בממילא

קבוצת לוצ'נה מעבירה שלוש מסעדות מובילות ואולם בוטיק לכשרות הרב שלמה מחפוד

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלי לעווין ויוסף געשטעטנער בדואט חדש: "מלך רחמן"

לחן נצחי מבית היוצר של הזמר והיוצר יוסף גסטטנר, שמקבל חיים בשיתוף פעולה עם הזמר אלי לוין. 'מלך רחמן' הוא מסוג הלחנים שתחושו כאילו שהכרתם אותו כל חייכם.

להאזנה ←