'עכשיו אני עף' – יונתן רזאל בסינגל שני לקראת אלבום חדש

יונתן רזאל - עכשיו אני עף

"נווה תלאות" הסינגל הראשון שבישר על אלבום חדש ליונתן רזאל מזה חמש שנים, שטף את הרדיו וחימם את הלב. כעת יוצא לאוויר סינגל שני "עכשיו אני עף" גם אותו כתב והלחין יונתן לעיבוד והפקה מוזיקלית שלו ושל אלון יופה, שיר מקסים, אופטימי ומרגש.

"הבוקר בהרי ירושלים רוח חזקה חזקה …והבת שלי שאלה …אבא , מה אעשה אם אעוף? אנחנו מוקפים במערכות של רעש …מבפנים ומבחוץ. רעש הגוף, רעש העיר , רעש מערכת השמש והכוכבים ורעש הזכרונות .. אבל יש מקום שהוא מעל לרעשים, בין הרעשים ,שבו שום רושם של רעש לא נוגע או מגיע ובו אני עף …וחולם ..וחי ומתפלל ושר" (יונתן רזאל)

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אפיקו-מן בסינגל חדש: "עשר מכות"

השיר החדש והקליט ממחיש איך היהודים תמיד מנצחים בסוף – פעם אחר פעם – דרך הכוח של עשר המכות. אפיקו-מן מזכיר לנו שהשם היה איתנו לאורך כל הדרך.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שירת ההמונים של שימי יונייב: מחרוזת גאולה

לכבוד חג הפסח התכנסו ילדי ת"ת 'חניכי הישיבות – שיח יעקב' באור יהודה יחד עם המוזיקאי שימי יונייב למחרוזת מיוחדת של שירי גאולה בקונספט 'שירת המונים'.

להאזנה ←