הלהיט החדש של הרצליך 2: קשר של קיימא

אלי הרצליך - קשר של קיימא

אחרי שכבש בסערה את המגזר החרדי, עם אלבום הביכורים "חתן דומה למלך". שהפך לסיפור הצלחה, הן בחנויות המוסיקה, והן באמצעי המדיה השונים עם שלל תארים להיטים כגון "בחכמה יבנה בית", "בתורה", "ושכנתי", ו"חתן דומה למלך" שעד-כה מככבים ברחבות הריקודים.

כוכב הזמר החסידי אלי הרצליך. לא שוקט על השמרים ועובד במרץ על האלבום השני, בו נוטלים חלק הסלתה ושמנה של המוסיקה החסידית. מלחינים, מעבדים, מפיקים, טכנאים, ואנשי סאונד. חלוצי הז'אנר והכוכבים החמים של התקופה, בחיבור מוסיקלי מיוחד שיצר שילוב עדין בין המוסיקה החסידית עליה גדלנו, לצד חדשנות ורעננות.

"קשר של קיימא" – הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש. הינו פרי שיתוף פעולה עם הצמד החם של השנים האחרונות אלי קליין ואיצי ברי, אשר במהלך העבודה על האלבום הלחינו את השיר במיוחד עבור הרצליך. כמו-כן השניים חתומים גם על העיבוד המוסיקלי ואף על העיבוד הקולי.

כמיטב המסורת היצירתית של הרצליך וצוות ההפקה, צורפו למאות הדיסקים שהודפסו ברכוני כיס של ברכת המזון ושבע ברכות במהדורה מיוחדת ומרהיבה הנושאת את שם השיר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים אלטר מארח את גדולי הזמר "לחיים חנוכה"

הזמר חיים אלטר יוצא לקריירת סולו, ומשיק קליפ בכורה "לחיים חנוכה" בו הוא מארח צמד שמות מהנחשבים בתעשיית המוזיקה החסידית שמרנית – אהרלע סאמעט וחיים פולק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסנתרן והקלידן בדואט ייחודי סוחף: "שמים וארץ"

הפסנתרן והיוצר אחיה כהן ואמן הקלידים לייבלה ליפסקר בשיתוף פעולה יוצא דופן – דואט מוזיקלי משותף, בו הם שרים יחד ניגון חסידי אותו הלחינו ואף עיבדו מוזיקלית, יחד עם המעבד יואלי צישינסקי.

להאזנה ←