שמו של מלך – מנחם מושקוביץ באלבום חדש

מנחם מושקוביץ - שמו של מלך

מאחוריו עשר שנים של קריירה מוסיקלית ואלבום אוסף אחד, מנחם מושקוביץ התמקם בשורה הראשונה של בעלי המנגנים בעולם החתונות בתעשיית המוסיקה החסידית בארה״ב.

כעת, אחרי עבודה מאומצת של קרוב לשלש שנים רואה-אור אלבומו החדש של מושקוביץ ״שמו של מלך״. אלבום משובח מוקפד ומרענן בו נוטלים חלק טובי השמות בתחום, פינקי וובער, יוסי גרין, דודי קאליש, מוטי אילוביץ, משולם גרינברגר ומוטי רוטלר.

את האלבום הפיק ביד אמן צבי בלומנפלד שאפילו עיבד חלק אינטגרלי בתוצאה המוגשת בפני המאזינים.

ברשימת המעבדים ניתן למצוא גם את דודי קאליש, גרשי שווארץ, וירון גרשובסקי (שעיבד שיר באידיש ״טאטע העלף״ עיבוד גרנדיוזי בטעם של פעם).

על הקולות אחראים מקהלות ידידים העולמית וידידים ארה״ב. על המיקסים חתומים: חיים גוטסמן ויניב בלאס.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'יבוא' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←