"מזמורי נבוכים" – מופע הרכב אקוסטי המקדים את אלבום הסולו השני של קובי אוז

קובי אוז

מופע הרכב אקוסטי המקדים את אלבום הסולו השני של קובי אוז הכולל שירים חדשים עם דגש יהודי בדרכו המיוחדת, אליהם קושר קובי מדרשי אגדה קטנים, סיפורים עתיקים וסיפורים אישיים לגמרי ולא שוכח לפנק את הקהל גם בנגיעות מיצירתו מימי טיפקס.

קובי: "בשנים האחרונות השריתי את נפשי במרינדה חמימה של יהדות והתוצאה: "מזמורי נבוכים", ערב הכולל שירים דנדשים שנעים באזור הערפילי שאינו "דתי" ואינו "חילוני". לא מדובר במשהו רוחניסטי, נאיביסטי או קבליסטי, כי אם בשירים עבריים השולחים חיוך ישראלי לחז"לינו המבריקים. ב"מזמורי נבוכים" אני מתכתב הן עם ענקי דור והן עם סבי הטוב, ניסים מסיקה (רבי שניישן) זצ"ל, פייטן טוניסאי שומר מצוות ונינוח. בעזרת קולות המוקלט של סבי אזכה במופע זה לשיר אפילו דואט בין העולם הזה לעולם הבא"

קובי יופיע בליווי 3 נגנים: ג'וני קורן – פסנתר,אקורדיון וקולות, נעם שלמה – גיטרה וקולות, אדם מדר – מנדולינה, כינור, חליל, חצוצרה, קולות ועוד.

ההופעה הקרובה תתקיים אי"ה ביום שישי, י"ב מרחשוון תש"ע, צוותא 3 (אולם חזן), תל אביב. תחילת מופע: 13:30. להזמנת כרטיסים: 03-6950156/7.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←