"מתחננים" – פיני איינהורן בסינגל בכורה מרגש

פיני איינהורן - מתחננים

פיני איינהורן החל את דרכו בעולם המוזיקה החסידית לפני כשבע שנים, במקהלה של דודי קאליש ולאחר מכן חבר אל מקהלת ידידים. לפני כשנתיים יצא פיני אל דרך עצמאית בעולם הקומזיצים עם הגיטרה והנשמה, והשמחה הפנימית שפורצת ממנו סוחפת את הסובבים. כעת הוא מגיש סינגל בכורה בהפקת הצמד אלי קליין & איצי ברי.

פיני מספר: "יש המון נשמה בשיר הזה על אף שהוא יחסית פשוט, המילים דיברו אליי מאוד 'ומאזין לקול תפילת עמו ישראל ברחמים' כמה אהבה הקב"ה מרעיף על ילדיו – עם ישראל. כששרתי את השיר לראשונה באולפן דמיינתי את עצמי מגיע הביתה והבת שלי הקטנה מספרת לי בדמעות שמישהו העליב אותה בגן, ואני מסתכל עליה ברחמים ומנחם אותה כמה שזה כואב ולא נעים אבל מחר יהיה יום טוב יותר. עם ישראל מרים כל יום ידיים לאבא שבשמים ובוכה, כל אחד וצרותיו, בריאות, פרנסה וכו' ואבא מסתכל עלינו ברחמים ואומר – אני אתכם! מחר יהיה טוב יותר… זה המסר שלי בשיר המיוחד הזה".

"אנשים עוצרים ושואלים אותי מאיפה האנרגיות לשמח ללא גבול" מסיים פיני, "אז התשובה היא לא אלכוהול ולא שום דבר חומרי, הכוח שיש לאדם שהוא מחובר למשהו יותר חזק ממשהו חומרי זה רק הקב"ה שהוא כוח בלתי מוגבל, וכשאני מגיע לשמח חולים וגם בריאים אני מתפלל שאוכל לתת את כל הטוב שיש לי בשביל לשמח ולחבר לאבינו שבשמים".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←